Pavel Pisch

Pavel Pisch

Místo narození: Pustějov
Profese: politik, nestraník za KSČM

Související celebrity

Životopis

Pavel Pisch se stal jedním z kandidátů do Senátu pro volby 2016. Živil se jako živnostník v oblasti dřevozpracujícího průmyslu. Svoji kandidaturu ohlásil pro volební obvod číslo 67 – Nový Jičín za KSČM.

Pavel Pisch se narodil v roce 1964. Do základní školy chodil v Pustějově a ve Studénce a střední průmyslovou absolvoval v Kopřivnici. Po ukončení vojenské služby nastoupil Pavel Pisch do JZD v Pustějově, kde se také usadil.

Postupně si Pavel Pisch vybudoval vlastní firmu. Právě proto sliboval v Senátu podporovat živnostníky, kteří podle něj nemají v současnosti nejsnazší společenské postavení. Do senátních voleb v říjnu 2016 ho vyslala KSČM jako nestraníka v obvodě Nový Jičín.

Pavel Pisch pracuje skoro čtvrt století v obecním zastupitelstvu. Zaměřuje se především na rozšiřování sportu a to i přesto, že sám aktivně nesportuje. Pavel Pisch  by tedy mimo jiné rád vytvořil materiální a finanční zázemí těm, kteří se o sport starají. Spolu s tím si klade za cíl i zlepšit životní podmínky seniorů, jelikož to cítí jako povinnost.

Pavel Pisch je ženatý a má již dospělé děti.

VŠE O KRAJSKÝCH A SENÁTNÍCH VOLBÁCH ZDE

 

Další Politici

zobrazit profil Michal Zuna
Michal Zuna
zobrazit profil Libor Michálek
Libor Michálek
zobrazit profil Jindřich Florián
Jindřich Florián
zobrazit profil František Talíř
František Talíř
zobrazit profil Lukáš Bartoň
Lukáš Bartoň
zobrazit profil Milan Štěch
Milan Štěch
zobrazit profil Marek Výborný
Marek Výborný