Jack Brooksbank

Profese: manažer, bývalý barman

Související celebrity

Životopis

Někdejší barman Jack Brooksbank, který se vypracoval na manažera světoznámé značky Casamigos Tequila, si získal srdce britské princezny Eugenie.

Studoval na Stowe School v Buckinghamu. S princeznou Eugenií, šestou vnučkou britské královny Alžběty II., se Jack Brooksbank seznámil v koktejlovém baru, kde pracoval jako číšník.

Posléze se Jack Brooksbank z barmana vypracoval na manažera pro Evropu firmy Casamigos Tequila. Jedním ze zakladatelů této světoznámé značky patří hollywoodská star George Clooney.

Jack Brooksbank je synem autorizovaného účetního a ředitele společnosti George Brooksbanka a jeho manželky Nicol. Má mladšího bratra Thomase.

Údajně je Jack Brooksbank potomkem Brooksbankských baronetů a vzdáleným bratrancem britské princezny Eugenie, a to prý přes její matku Sarah, vévodkyni z Yorku, respektive před její prarodiče.

Začátkem října 2018 Buckinghamský palác oznámil detaily svatby princezny Eugenie a jejího dlouholetého přítele Jacka Brooksbanka: mělo by se jí zúčastnit na 800 hostů a přijde na bezmála 60 milionů korun. ANO si pár řekl 12. října 2018.

 

Články o celebritě

24 hodin nezdárného prince na korunovaci: Harry potřeboval obejmout! 24 hodin nezdárného prince na korunovaci: Harry potřeboval obejmout! Princ Harry (38) sice na korunovaci oficiálně neměl žádnou roli, i tak se ale stal jedním z těch vůb... číst článek
Nezdárná vévodkyně vydává knihu: 6 odhalení o královské rodině! Nezdárná vévodkyně vydává knihu: 6 odhalení o královské rodině! Bývalá manželka prince Andrewa (63) a nejlepší kamarádka princezny Diany (†36) Sarah Fergusonová (63... číst článek
Těhotná princezna Eugenie: Dojemné záběry natěšeného brášky! Těhotná princezna Eugenie: Dojemné záběry natěšeného brášky! Maličký syn princezny Eugenie (32) August oslavil 2. narozeniny! U příležitosti jeho velkého dne sdí... číst článek

Další Osobnosti

zobrazit profil Daniel Lebduška
Daniel Lebduška
zobrazit profil Jiří Sekáč
Jiří Sekáč
zobrazit profil Petra Vraspírová
Petra Vraspírová
zobrazit profil Lubomír Brož
Lubomír Brož
zobrazit profil Zdeněk Izer
Zdeněk Izer
zobrazit profil Kate Middleton
Kate Middleton
zobrazit profil Roman Štabrňák
Roman Štabrňák
zobrazit profil Michal Nohejl
Michal Nohejl