Felix Slováček ml.

Datum narození: 14. 9. 1983
Místo narození: Praha
Profese: saxofonista, klarinetista, zpěvák, herec
Znamení: Panna

Související celebrity

Životopis

Hudebník Felix Slováček jr., syn Dagmar Patrasové a Felixe Slováčka, šel ve šlépějích svého otce a posléze i matky. Stal se saxofonistou, klarinetistou, pak také i zpěvákem a hercem.

Po konzervatoři, kde se Felix Slováček ml. soustředil na klarinet, studoval na AMU. Poté absolvoval hudební stáž v norském Oslu. Záhy začal působit v symfonickém orchestru.

FELIX SLOVÁČEK JR. PODPOŘIL MÁMINA PRSA

Svou hereckou dráhu Felix Slováček jr. zahájil roku 2013 hned jednou z ústředních rolí v Divadle Semafor, a to v muzikálu Kdyby tisíc klarinetů. Posléze jej diváci mohli vidět v Divadle Hybernia, Divadle Na Jezerce či v Divadle Kalich.

O FELIXI SLOVÁČKOVI ML. ČTĚTE ZDE>>

Matkou Felixe Slováčka ml. je herečka, zpěvačka a moderátorka Dagmar Patrasová, otcem saxofonista, klarinetista, skladatel a dirigent Felix Slováček. Hudebník má sestry Annu a René, kterou měl jejich otec ještě před sňatkem s Dádou Patrasovou.

S přítelkyní Kateřinou měl Felix Slováček ml. syna Felixe Antonína Slováčka nejmladšího (narozen v srpnu 2011). Tehdejší partnerka Míša Zemánková mu v létě 2016 porodila druhého syna, kterého rodiče pojmenovali Rafael Slavomír. Pár se v roce 2018 rozešel.


 

Další Hudebníci

zobrazit profil Richard Hes
Richard Hes
zobrazit profil Michal Prokop
Michal Prokop
zobrazit profil Radim Hladík
Radim Hladík
zobrazit profil Mardoša - Marek Huňát
Mardoša - Marek Huňát
zobrazit profil Ota Baláž
Ota Baláž
zobrazit profil Petr Skoumal
Petr Skoumal
zobrazit profil Karel Mrkvička
Karel Mrkvička