Matěj Misař

Datum narození: 18. 7. 1992
Místo narození: Ostrava
Profese: moderátor, reportér, moderátorský kouč
Znamení: Rak

Související celebrity

Životopis

Reportér Matěj Misař se koncem září 2018 stal moderátorem hlavních zpráv TV Prima, a to po boku Gabriely Laškové.

Již od šesti let Matěj Misař nahrával pořady pro Český Rozhlas Ostrava. Zkušenosti nasbíral na rádiu Kiss Morava, kde působil zejména jako moderátor dopoledního bloku a následně coby moderátor ranní show.

MATĚJ MISAŘ PORAZIL RYCHLÉHO A JANOTKU

Matěj Misař odmoderoval řadu společenských, kulturních a sportovních událostí. Mezi ty nejvýznamnější patří oficiální fanzóna Českého národního hokejového teamu v Ostravě a také zápasy HC Vítkovice a FC Baník Ostrava.

I díky stálému vzdělávání v oblasti komunikace, efektivity a psychických procesů Matěj Misař působil jako jeden z hlavních moderátorů marketingového rádia Max ve Vídni, stejně jako komunikační a moderátorský kouč s působností přesahující ČR.

Stal se také součástí týmu, jehož primárním zaměřením je audiotvorba, voiceovery, reklamy nebo zvukové doprovody, zaměřené na reklamu a mediální obraz. Matěj Misař absolvoval rétorický kurz Alfréda Strejčka a dostal příležitost spolupracovat s předními odborníky na komunikaci a moderování v Česku a v Rakousku.

Koncem září 2018 Matěj Misař, který působil jako domácí reportér, začal moderovat hlavních zprávy TV Prima s kolegyní Gabrielou Laškovou, která před mateřskou dovolenou tvořila pracovní pár s Romanem Šebrlem, bývalým atletem a olympijským vítězem.

O MATĚJI MISAŘOVI ČTĚTE ZDE>>

V červenci 2019 Matěj Misař oznámil, že se po dvouletém vztahu rozešel s partnerkou. Dlouho ale sám nezůstal. Začátkem roku 2020 přestal tajit, že jeho novou přítelkyní se stala go-go tanečnice Barbora.

 

Články o celebritě

Exmoderátor Primy Matěj Misař se bude ženit: O ruku požádal bývalou go-go tanečnici! Exmoderátor Primy Matěj Misař se bude ženit: O ruku požádal bývalou go-go tanečnici! Bývalá tvář Primy Matěj Misař (31), jenž tvořil na obrazovkách moderátorskou dvojici s bývalou missk... číst článek
Moderátorka Gábina Lašková o vyhazovu: Způsobili mi obrovskou bolest! Moderátorka Gábina Lašková o vyhazovu: Způsobili mi obrovskou bolest! Přes devět let uváděla zprávy na televizi Prima, po nich ale přišla hodně ledová sprcha. Gabriela La... číst článek
Gábina Lašková poprvé otevřeně o rychlém konci na Primě: Horko a šok na koberečku u vedení! Gábina Lašková poprvé otevřeně o rychlém konci na Primě: Horko a šok na koberečku u vedení! Dostala padáka z hodiny na hodinu a po osudném verdiktu sotva lapala po dechu! O tom, jaký zažila šo... číst článek

Další Moderátoři

zobrazit profil Michal Jančařík
Michal Jančařík
zobrazit profil Zorka Hejdová
Zorka Hejdová
zobrazit profil Laďka Něrgešová
Laďka Něrgešová
zobrazit profil Barbora Kroužková
Barbora Kroužková
zobrazit profil Oprah Winfrey
Oprah Winfrey
zobrazit profil Hana Krampolová
Hana Krampolová