Související celebrity

Životopis

DJ Andrea Pomeje, rozená Šťastná, se stala třetí manželkou zkrachovalého producenta, herce Jiřího Pomeje. I přestože si vzala manželovo průšvihy pošramocené jméno, její kariéru to nezastavilo.

O třiadvacet let staršího Jiřího Pomeje si vzala krásná Andrea Šťastná, a to musela tušit problémy, které jí ve spojení s ním hrozí. Jeho pověst jako podnikatele nebyla zrovna nejlepší - pod rukama se mu rozpadal jeden sen za druhým - a zadlužil se. Takže není divu, že Andrea Pomeje nechtěla žádné rady od svého chotě.

ANDREA POMEJE A JEJÍ VNADY

„Vždycky jsem byla zvyklá být samostatná, všechno jsem si dělala sama. A ten dýdžejing beru jako hodně osobní, vnitřní věc, kterou miluju, a nechci, aby mi v tomto případě někdo radil nebo pomáhal. Ať jde o reklamu, produkci i cokoliv jiného,“ uvedla Andrea Pomeje v rozhovoru pro Blesk. Manželé Pomeje předvedli též fotky nahých těl.

Volbou DJ Andrey Šťastné byli překvapeni nejen fanoušci, ale i její rodina. „Já mám úžasné rodiče, jsou to vlastně i moji nejlepší přátelé. Na začátku byli asi trochu v šoku. Před Jirkou jsem měla sedmiletý vztah, tohle bylo nečekané, navíc s úplně jiným typem člověka. Samozřejmě si ho také vyhledali na Googlu a asi tam nenašli úplně pozitivní informace pro svou dceru. V podstatě viděli démona, který trápí ženy, jak ho často líčily jeho bývalky. Ale jejich obavy se rozplynuly během prvního setkání - viděli, že je všechno jinak.“

O ANDREE POMEJE ČTĚTE ZDE>>

Andrea se stala již třetí manželkou Jiřího Pomeje. Byl ženat s herečkou Michaelou Kuklovou a poté se zpěvačkou Ivetou Bartošovou. Atraktivní DJ Andreu, s níž v té době již čekal dítě, si v létě 2013 vzal hned dvakrát: v Thajsku a na zámečku Tvrz Třebotov. Měli spolu dceru Aničku. Na mateřské s ní byl otec. Andrea Pomeje si to nemohla vynachválit - nemusela tak opustit svou náročnou práci.

Nad vztahem Andrey Pomeje s manželem se začaly stahovat mraky jeho vážnou nemocí. V srpnu 2018 Blesk vypátral, že právnící na popud dýdžejky začali sepisovat rozvodové papíry. V médiích se provalila informace, že má nového chlapa, sexy svalovce Petra Plačka

Jiří Pomeje zemřel 26. února 2019. Bylo mu 54 let.

 

Články o celebritě

Další Hudebníci

zobrazit profil Matyáš Ramba
Matyáš Ramba
zobrazit profil Lukáš Pavlík
Lukáš Pavlík
zobrazit profil Pavel Vaculík
Pavel Vaculík
zobrazit profil Marián Čurko
Marián Čurko
zobrazit profil Amelie Siba
Amelie Siba