Marie Růžičková

Přezdívka: María
Profese: manželka bývalého hokejového kouče

Související celebrity

Životopis

Marie Růžičková je manželkou Vladimíra Růžičky. Po boku bývalého hlavního trenéra hokejové reprezentace se objevila krátce po smrti jeho první ženy Evy.

Modrooká kráska Marie Růžičková, rozená Marie Pavlovská, s piercingem na tváři a melírem na hlavě se podle informací médií se světoznámým hokejovým koučem Vladimírem Růžičkou vídala ještě předtím, než jeho žena Eva Růžičková podlehla vážnému onemocnění.

RŮŽIČKOVA DÁMA V RŮŽOVÉM AUDI

Růžičková za svobodna tančila u tyče

Podle informací deníku iSport Marie Růžičková pochází z Havířova a žila v Chomutově, kde Vladimír Růžička dokončil premiérovou sezonu na střídačce PirátůMarie, alias Maruška, má svůdné tělo, jímž se netají, jak jinak by také mohla tančit u tyče.

Marie Růžičková si přividělávala ve stejném německém striptýzovém baru jako někdejší přítelkyně Jaromíra Jágra Veronika Kopřivová.

Růžičkovi prošli vážnou manželkou krizí

Pohádkovou svatbu měl pár 10. června 2017 (FOTO NAJDETE ZDE) na zámku Červený hrádek nedaleko Chomutova. V říjnu 2017 se manželům narodila dcera Lejla. V létě 2018 jejich vztah začal zkrachovat. Manželskou krizi se jim podařilo překonat.

Vladimír Růžižka kromě pohoršení některých fanoušků nad tím, že dostatečně netruchlil nad smrtí údajně velmi milované Evy, čelí trestnímu stíhání za korupci. Jeho zesnulá manželka se mu s tímto problémem snažila pomoct, jak to jen šlo.

O MARII RŮŽIČKOVÉ ČTĚTE ZDE>>

 

Další Ostatní

zobrazit profil Marek Fryčák
Marek Fryčák
zobrazit profil Jiří Adamec
Jiří Adamec
zobrazit profil Vendula Svobodová
Vendula Svobodová
zobrazit profil Felix Slováček ml.
Felix Slováček ml.
zobrazit profil Pavel Sehnal
Pavel Sehnal
zobrazit profil Aneta Netolická
Aneta Netolická
zobrazit profil Jaroslav Róna
Jaroslav Róna
zobrazit profil Jiří Straka
Jiří Straka