Eliška Hynková

Eliška Hynková

Místo narození: Rožnov pod Radhoštěm
Profese: ekonomka

Související celebrity

Životopis

Ekonomka Eliška Hynková je manželkou politika strany Realisté Jiřího Hynka, který se stal jedním z kandidátů na post hlavy státu v prezidentských volbách 2018.

Po střední škole Eliška Hynková absolvovala obor anglické a německé filologie na Univerzitě Palackého v Olomouci a při zaměstnání ještě ekonomii. Působila mj. jako auditorka, manažerka pro kvalitu či vedoucí a koordinátorka evropských projektů.

ELIŠKA HYNKOVÁ A DALŠÍ KANDIDÁTKY NA 1. DÁMU

Půvabná blondýna Eliška Hynková v pořadu České televize 168 hodin řekla, že si myslí, že by její manžel Jiří Hynek, který se ve volbách 2018 stal jedním z kandidátů na post hlavy českého státu „byl dobrým prezidentem“. Na svém muži vyzdvihla, že „není žádný náfuka a není odtržený od reality“.

Usměvavá Eliška Hynková se též nechala slyšet, že na ni udělalo velký dojem někdejší setkání s Lívií Klausovou. „Protože je to dáma. Je to opravdu první dáma,“ připustila.

Eliška Hynková je druhou ženou politika strany Realisté Jiřího Hynka. Mají spolu dva syny. Jiří Hynek má ještě dceru a syna z prvního manželství.

VŠE O PREZIDENTSKÝCH VOLBÁCH 2018 NAJDETE ZDE>>

 

Další Osobnosti

zobrazit profil Vladimír Čapek
Vladimír Čapek
zobrazit profil Ondřej Kolář
Ondřej Kolář
zobrazit profil Petr Holeček
Petr Holeček
zobrazit profil Michael Kocáb
Michael Kocáb
zobrazit profil Aťka Janoušková
Aťka Janoušková
zobrazit profil Miloš Hlavica
Miloš Hlavica
zobrazit profil Jeanette Rosenbergová
Jeanette Rosenbergová
zobrazit profil Jaroslav Malý
Jaroslav Malý