Zdeněk Jiříček

Zdeněk Jiříček

Profese: kandidát hnutí ANO do Senátu ve volbách 2020, manažer

Související celebrity

Životopis

Ředitelem Psychiatrické nemocnice v Opavě Zdeněk Jiříček v senátních volbách 2020 za hnutí ANO 2011 postoupil z 2. místa do druhého kola, a to za obvod číslo 72 - Ostrava-město

Vystudoval Vysokou školu dopravy a spojů v Žilině. Svůj profesní život spojil s nemocnicí Třinec, kde se věnoval managementu. Tam nejprve působil v pozici náměstka a v letech 2008 až 2013 jako ředitel. Poté kraj, jemuž zařízení patří, slučoval nemocnice a Zdeněk Jiříček se v Třinci stal opět náměstkem.

V roce 2015 byl Zdeněk Jiříček coby ekonomicko-personální náměstek ředitele Nemocnice Třinec jmenován šéfem státní Psychiatrické nemocnice v Opavě. Rozhodl o tom na základě výběrového řízení tehdejší ministr zdravotnictví Svatopluk Němeček (ČSSD).

Prioritou Zdeňka Jiříčka je práce pro region, zviditelnění reformy psychiatrické péče a v dobrém slova smyslu „donucení“ k intenzivnější spolupráci ministerstvo zdravotnictví a ministerstvo práce a sociálních věcí.

Do senátních voleb 2020 vyslalo hnutí ANO 2011 Zdeňka Jiříčka zabojovat o křeslo v horní komoře za obvod č. 72 Ostrava-město. V první kole uspěl a postoupil do druhého.

Koníčkem Zdeňka Jiříčka je zejména cyklistika.

O SENÁTNÍCH VOLBÁCH 2020 ČTĚTE ZDE>>

 

 

Další Osobnosti

zobrazit profil Zuzana Plačková slovenská playmate
Zuzana Plačková slovenská playmate
zobrazit profil Johana Munzarová
Johana Munzarová
zobrazit profil Adela Vinczeová
Adela Vinczeová
zobrazit profil Ivana Korolová
Ivana Korolová
zobrazit profil Ralph Fiennes
Ralph Fiennes
zobrazit profil Amélie Konšelová
Amélie Konšelová
zobrazit profil Dagmar Pecková
Dagmar Pecková
zobrazit profil Marek Benda
Marek Benda