Majk Spirit (Michal Dušička)

Majk Spirit (Michal Dušička)

Datum narození: 28. 8. 1984
Místo narození: Bratislava
Výška: 194 cm
Profese: zpěvák
Znamení: Panna

Související celebrity

Životopis

Majk Spirit, vlastním jménem Michal Dušička, je populární slovenský rapper a člen skupiny H16. Byl také jedním z porotců soutěže Hlas ČeskoSlovenska.

Slovenský rapper Majk Spirit se vlastním jménem jmenuje Michal Dušička (používal také pseudonymy Dilema, Koko Šajs a Koko Najs). Čeští posluchači ho mohou znát ze songů, které nazpíval se Celeste Buckingham. Jeho doménou je hip-hop.

Majk Spirit si také vyzkoušel si roli porotce v pěvecké soutěži Hlas ČeskoSlovenska, kde vedle něj soupeřili o soutěžící Dara Rolins, Marta Jandová, Michal David a Pepa Vojtek.

Majk Spirit je členem skupiny H16. V roce 2011 vydal svoje první sólové album Nový človek. Je držitelem dvou slovenských Zlatých slavíků z roku 2011, a to za objev roku a za nejlepší videoklip roku. V roce 2012 dokonce získal cenu MTV Europe Music Awards v kategorii Best Czech and Slovak Act.

Jako žák základní školy se Majk Spirit věnoval karate a fotbalu. Pozoruhodné je, že neumí hrát na žádný hudební nástroj (zkoušel podle svých slov hrát na bicí, ale moc mu to nešlo; řekl, že by se rád naučil hrát na klavír). Vystudoval management a byznys na City University v Bratislavě. Jeho hudebním vzorem je americký rapper Eminem. A snem Majka Spirita je natočit s Eminemem album.

Majk Spirit v současné době udržuje vztah s Miss ČR 2009, Kateřinou Sokolovou.

 

Články o celebritě

Simona Krainová (50): Čistka luxusu! Stovky párů bot a kabelky musí pryč Simona Krainová (50): Čistka luxusu! Stovky párů bot a kabelky musí pryč Milovnice drahých značek a luxusu otočila o 180 stupňů! Modelka Simona Krainová (50) se po rozsáhlé ... číst článek
Majk Spirit s krásnou manželkou: Stěhování do Prahy a luxus od hlavy až k patě! Majk Spirit s krásnou manželkou: Stěhování do Prahy a luxus od hlavy až k patě! Slovenský rapper Majk Spirit (39) se před čtyřmi měsíci s manželkou Marií a dcerou Arií přestěhoval ... číst článek
Dohra cen Czech Social Awards: Smutná Krainová v paruce a Spirit ověšený perlami Dohra cen Czech Social Awards: Smutná Krainová v paruce a Spirit ověšený perlami Jako každý rok, tak i letos se vyhlašovaly vlivné osobnosti na sociálních sítích. Večerem provázela ... číst článek

Další Zpěváci

zobrazit profil Tamara Klusová
Tamara Klusová
zobrazit profil Tomáš Savka
Tomáš Savka
zobrazit profil Adéla Elbel
Adéla Elbel
zobrazit profil Petra Janů
Petra Janů
zobrazit profil Whitney Houston
Whitney Houston
zobrazit profil Eliška Ochmanová
Eliška Ochmanová