Miloslava Vostrá

Miloslava Vostrá

Datum narození: 26. 5. 1965
Místo narození: Kladno
Profese: politička KSČM, úřednice, administrativní pracovnice, ekonomka
Znamení: Blíženci

Související celebrity

Životopis

Politička KSČM Miloslava Vostrá byla v letech 2002 až 2021 poslankyní. Poté se strana do Sněmovny nedostala.

Po gymnázium Miloslava Vostrá pracovala mj. na různých postech ve státních statcích Praha-západ v obci Jeneč, byla účetní a administrativní pracovnicí ve firmě Slaboch a Vejvoda či působila jako místopředsedkyně představenstva společnosti FUTURA.

MILOSLAVA VOSTRÁ NA TAJNÉ SCHŮZCE

Bakalářský titul Miloslava Vostrá získala na Vysoké škole finanční a správní, později tamtéž dokončila i inženýrské studium.

V komunálních volbách 1994 Miloslava Vostrá za KSČM neúspěšně kandidovala do zastupitelstva obce Braškov. Tam zasedla dodatečně v roce 1997. Funkci opakovaně obhájila, v letech 2014 a 2018 díky preferenčním hlasům, kdy se ze sedmé příčky vyšplhala na první.

O MILOSLAVĚ VOSTRÉ ČTĚTE ZDE>>

Do vysoké politiky se Miloslava Vostrá dostala již v roce 2002, kdy byla za KSČM zvolena poslankyní ve Středočeském kraji. Post obhájila ve volbách 2006 a 2010 i v předčasných volbách 2013, po pádu vlády Petra Nečase, a také ve volbách 2017. Ve volbách 2021 strana ze Sněmovny vypadla.

Do voleb 2020 Miloslavu Vostrou komunisté vyslali vybojovat křeslo v horní komoře za obvod č. 30 - Kladno, což se jí nepodařilo. Nedostala se ani do druhého kole.

 

 

 

 

Články o celebritě

Komunisté obrali armádu o 10 miliard, Metnar rezignaci odmítl. Opozice vytýká „zradu“ Komunisté obrali armádu o 10 miliard, Metnar rezignaci odmítl. Opozice vytýká „zradu“ Poslankyně KSČM Miloslava Vostrá prosadila v dnešním dílčím hlasování o návrhu státního rozpočtu na ... číst článek
Babiš nemá podporu, hledá hlasy, kde se dá. Poslanci se k rozpočtu vrátí v pátek Babiš nemá podporu, hledá hlasy, kde se dá. Poslanci se k rozpočtu vrátí v pátek Finále projednávání zákonu roku je tu. Rozpočet na rok 2021 dospěl do 3. čtení. Alena Schillerová (z... číst článek
Zeman už může sundávat ortézu, ale jen v soukromí. Ruku si léčí v lánském bazénu Zeman už může sundávat ortézu, ale jen v soukromí. Ruku si léčí v lánském bazénu Prezident Miloš Zeman (76) už může ulevovat operované ruce. Lékaři mu prý povolili sundávat ortézu. ... číst článek

Další Politici

zobrazit profil Jiří Milek
Jiří Milek
zobrazit profil Josef Novotný
Josef Novotný
zobrazit profil Petr Dolínek
Petr Dolínek
zobrazit profil Jaroslav Kytýr
Jaroslav Kytýr
zobrazit profil Jaroslav Faltýnek
Jaroslav Faltýnek
zobrazit profil Vladimír Koníček
Vladimír Koníček
zobrazit profil Jaroslav Kubera
Jaroslav Kubera
zobrazit profil Robert Králíček
Robert Králíček