Hanka Gelnarová

Hanka Gelnarová

Místo narození: Ostrava
Profese: influencerka, barmanka

Související celebrity

Životopis

Influencerka Hanka Gelnarová v roce 2022, tedy ve svých dvaceti letech, skončila třetí v reality show TV Prima Show Like House.

Rodačka z Ostravy Hanka Gelnarová (vlastním jménem Hana Gelnarová) studovala obor ekonomika v multimediální sféře na střední odborné škole AHOL.

Na sociálních sítích se Hanka Gelnarová proslavila zejména videi z baru, tedy ze své práce, což ji baví a naplňuje. „Ve videích se věnuji hlavně komunikaci se zákazníky, jak se s nimi bavím. Chci ukázat lidem, že to není jen o tom stát za barem, ale že si to umíme i užít,“ uvedla v rozhovoru pro TV Prima Show.

Gelnarovou baví TikTok scéna

Nabídku TV Prima Show účastnit se třetí řady reality show Like House Hanka Gelnarová přijala proto, že si chtěla zpestřit život, zkusit něco nového a žít pod jednou střechou s lidmi, které zná ze sociálních sítí. „A taky si vyzkoušet svoji psychiku,“ uvedla před začátkem hry, v níž skončila třetí. 

O REALITY SHOW LIKE HOUSE ČTĚTE ZDE>>

Jak Hanka Gelnarová prohlásila, v soutěži se nebála prý ničeho: „Jsem taková ranařka. Myslím, že upřímná a kamarádka do pohody.“ V show Like House se nejvíce těšila na party a alkohol.

Baví ji sledování české TikTok scény. Z influencerů má Hanka Gelnarová nejraději Sama, s nímž se dlouho zná, a to proto, že točí vtipná videa.

Hana Gelnarová přijala další výzvu, stala se soutěžící drsné reality show Survivor Česko & Slovensko 2023.

 

 

 

Další Ostatní

zobrazit profil Zdeněk Hřib
Zdeněk Hřib
zobrazit profil Bill Clinton
Bill Clinton
zobrazit profil Robert Sedláček
Robert Sedláček
zobrazit profil Sophia Turdeau
Sophia Turdeau
zobrazit profil Alex Bougault
Alex Bougault
zobrazit profil Karin Křížová
Karin Křížová
zobrazit profil Jana Kotalíková
Jana Kotalíková
zobrazit profil Andrea Prchalová
Andrea Prchalová