Sára Korbelová

Datum narození: 17. 2. 2002
Místo narození: Praha
Míry: 83-68-93
Výška: 168 cm
Profese: herečka, tanečnice
Znamení: Vodnář

Související celebrity

Životopis

Sára Korbelová se po epizodních rolích zejména před televizní kamerou zařadila mezi plejádu herců, kteří baví milovníky nekonečné Ulice TV Nova.

Herectví má Sára Korbelová v krvi. Již ve třinácti letech začala vystupovat v Divadle na Vinohradech. Později se zde pustila do výchovy mladým talentů.

SÁRA KORBELOVÁ PROMLUVILA O ZVÁCENOSTECH

Korbelová hrála v seriálu #martyisdead 

Objevila se v televizní pohádce Slíbená princezna (2016). Na filmovém plátně se Sára Korbelová mihla mj. v komedii Po čem muži touží (2018).

Sára Korbelová si zahrála v krátkometrážním krimi seriálu #martyisdead (2019), inspirovaném skutečnými případy kyberšikany, který získal hlavní cenu na mezinárodním festivalu Serial Killer. Seriál si odnesl i Českého lva za rok 2020, a to v kategorii Mimořádný počin v oblasti audiovize.

Korbelová jako princezna Violka

Kromě již zmíněného seriálu TV Nova Ulice si Sára Korbelová zahrála v Ohnivým kuřeti, v Krejzových, ve Slunečné, v Chalpovi či v krimi Oktopus. Jednu z klíčových postav ztvárnila v komediálním rodinném seriálu Sex O’Clock.

Princeznu Violku si Sára Korbelová zahrála ve vánoční pohádce reřiséra Karla Janáka Klíč svatého Petra (2023).

O SÁŘE KORBELOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Mezi dovednosti a zájmy Sáry Korbelové patří společenské tance, contemporary dance, recitace, kreativní psaní, hra na klavír, jízda na koni, snowboarding, bruslení či lezení na stěně.

Sára Korbelová by chtěla do StarDance

Jedním ze snů Sáry Korbelové je zúčastnit se soutěže StarDance, kterou sledovala odmala.

Herecké a sportovní geny Sára Korbelová podědila po svém dědečkovi, hojně obsazovaném filmovém kaskadérovi, který byl také zápasník v polotěžké váze, několikanásobný mistr republiky. Zápasil dokonce na olympijských hrách 1972 v Mnichově.

 

Články o celebritě

Toto jsou nové krásky z pohádek: Být princeznou není med, říkají v dvojrozhovoru Toto jsou nové krásky z pohádek: Být princeznou není med, říkají v dvojrozhovoru Obě měly štěstí, o jakém spousta mladých hereček jen sní – zahrály si ve vánočních pohádkách. Sára K... číst článek
Trhák, nebo propadák? Líbila se vám pohádka Klíč svatého Petra? Hlasujte ZDE Trhák, nebo propadák? Líbila se vám pohádka Klíč svatého Petra? Hlasujte ZDE Tak jako tradičně, i v letošní Štědrý večer přinesla Česká televize svým divákům novou pohádku. A ja... číst článek
Necudná princezna ze štědrovečerní pohádky Korbelová: Nahota a sexuální scény s koordinátorem! Necudná princezna ze štědrovečerní pohádky Korbelová: Nahota a sexuální scény s koordinátorem! Také letos si pro nás Česká televize připravila štědrovečerní pohádku. Natočil ji opět Karel Janák (... číst článek

Další Herci

zobrazit profil František Peterka
František Peterka
zobrazit profil Brigitte Bardot
Brigitte Bardot
zobrazit profil Tomáš Holý
Tomáš Holý
zobrazit profil Luboš Veselý
Luboš Veselý
zobrazit profil Karel Hynek
Karel Hynek
zobrazit profil Ján Koleník
Ján Koleník
zobrazit profil Patricia Clarkson
Patricia Clarkson