Kateřina Bartuněk Hrstková

Datum narození: 6. 3. 1987
Místo narození: Kraslice
Profese: tanečnice, lektorka
Znamení: Ryby

Související celebrity

Životopis

Kateřina Bartuněk Hrstková v roce 2023 přijala svou první nabídku účastnit se úspěšné soutěže České televize Star Dance ...když hvězdy tančí.

Manžel Kateřiny Bartuněk Hrstkové Lukáš Bartuněk je zároveň i jejím tanečním partnerem a společně vyhráli už několik zlatých medailí z evropských i celosvětových soutěží v latinskoamerických tancích.

Stali se čtyřnásobnými finalisty mistrovství světa ShowDance Latin a devítinásobnými mistry ČR. Zvítězili mj. na světovém mistrovství v Texasu v roce 2021.

Kateřina Bartuněk Hrstková je učitelkou latinsko-amerických tanců v taneční škole Maestro. Vede lektorské kurzy pro děti i dospělé, pořádá taneční tábory.

Spolu s manželem strávili čtyři roky ve Spojených státech amerických, kde vystupovali např. ve světoznámé Carnegie Hall. Z USA do ČR se vrátili, aby zde kromě využití nových zkušeností začali rozvíjet nový taneční styl - American Smooth, který je podobný standardním tancům s elementy latinsko-amerických a moderních tanců. Jak tento styl vypadá uvidíte na televizních obrazovkách při sledování StarDance.

Od České televize Kateřina Bartuněk Hrstková v roce 2023 dostala svou první nabídku zatančit si ve StarDance, kterou s radostí přijala. Jejím partnerem se v ní stal Vavřinec Hradilek. Skončili na třetím místě.

 

 

Články o celebritě

Z outsiderů královnou a králem parketu: Zlato ve StarDance získala Darija Pavlovičová! Z outsiderů královnou a králem parketu: Zlato ve StarDance získala Darija Pavlovičová! Dlouho očekáváné finále StarDance je za námi. Na parketu se předvedly opět všechny páry a nakonec do... číst článek
Finále StarDance plné emocí: Flirtující Chlopčík a Evě desítky nestačily!  Finále StarDance plné emocí: Flirtující Chlopčík a Evě desítky nestačily! Velkolepé finále letošní řady StarDance... když hvězdy tančí je za námi. Pojďte si s námi připomenou... číst článek
Vavřinec Hradilek přiznal: Komplikace kvůli finále StarDance! Vavřinec Hradilek přiznal: Komplikace kvůli finále StarDance! Když olympijský kajakář Vavřinec Hradilek (36) kývl na taneční soutěž StarDance, netušil, že si u di... číst článek

Další Ostatní

zobrazit profil Petr Gazdík
Petr Gazdík
zobrazit profil Jakub Landovský
Jakub Landovský
zobrazit profil Roman Kraus
Roman Kraus
zobrazit profil Anna Brandejs
Anna Brandejs
zobrazit profil Anna Falcká
Anna Falcká
zobrazit profil Arnošt Goldflam
Arnošt Goldflam
zobrazit profil Nikola Márová
Nikola Márová
zobrazit profil Martina Dlabajová
Martina Dlabajová