Alexandra Mynářová

Datum narození: 25. 5. 1983
Přezdívka: Alex
Místo narození: Broumov
Profese: moderátorka
Znamení: Blíženci

Související celebrity

Životopis

Alexandra Nosková zářil ve zpravodajské redakci ČT, kterou kvůli vztahu s prezidentským kancléřem Vratislavem Mynářem opustila.

Pochází z východních Čechách, narodila se v Broumově a vyrůstala v Polici nad Metují. V 80. letech 20. století se Alexandra Mynářová, rozená Nosková, přestěhovala do Prahy, kde studovala práva (soustředila se hlavně na právo pracovní).

ALEX MYNÁŘOVÁ NEUHLÍDALA BRADAVKU

Minářová působila i v Českém rozhlase

Lákala ji ale práce moderátorky, a její sen se jí splnil - začala působit jak v Českém rozhlase, tak v České televizi. V ranním Studiu 6 na ČT moderovala dopravní zpravodajství a uváděla též pořad Studio Burza. Postupně se ale Alexandra Mynářová vypracovala na hlasatelku zpravodajství na ČT 1 a ČT 24.

Na podzim 2013 vyšlo najevo, že má Alexandra (tehdy ještě Nosková) poměr s kancléřem prezidenta Miloše Zemana, o šestnáct let starším Vratislavem Mynářem. Když se milenci vrátili z luxusní dovolené v Dubaji, vedení ČT oznámilo, že „se dohodlo s Alexandrou Noskovou na tom, že se vrátí na svoji předchozí pozici a bude moderovat dopravní zpravodajství ve Studiu 6“. Důvod? Obava z možného střetu zájmů.

Mynářová má s manželem dva syny

Vratislav Mynář se kvůli sexy brunetě rozvedl a připustil, že by s půvabnou moderátorkou rád měl dítě. Roku 2015 pár svůj svazek stvrdil svatbou. A ještě téhož roku Alex Mynářová porodila kancléřova syna Vratislava a v srpnu 2019 syna Viktora.

Podle svých slov má Alexandra Mynářová ráda divadlo a operu, ráda také cestuje a věnuje se i sportu - nejraději má squash, brusle, v dětství se deset let závodně věnovala sportovní gymnastice.

O ALEX MYNÁŘOVÉ ČTĚTE ZDE>>

 

Články o celebritě

Další Moderátoři

zobrazit profil Nikol Lenertová
Nikol Lenertová
zobrazit profil Saskia Burešová
Saskia Burešová
zobrazit profil Iveta Toušlová
Iveta Toušlová
zobrazit profil Honza Dědek
Honza Dědek
zobrazit profil Karel Šíp
Karel Šíp
zobrazit profil Štěpánka Duchková
Štěpánka Duchková
zobrazit profil Vlado Štancel
Vlado Štancel
zobrazit profil Kristina Kloubková
Kristina Kloubková