Martin Mikyska

Datum narození: 3. 2. 1994
Přezdívka: Mikýř
Místo narození: Chrudim
Výška: 176 cm
Profese: moderátor, herec, bavič, mistr ČR ve slopestylu a rampě
Znamení: Vodnář

Související celebrity

Životopis

Martin „Mikýř“ Mikyska, autor úspěšného pořadu Mikýřova úžasná pouť internetem a bývalý snowboardista, přijal nabídku moderovat ceny Anděl 2022.

V dětství se Martin Mikyska věnoval několika sportům, až zakotvil u snowboardingu. Ve 14 letech si ze zimní univerziády v Sierra Nevadě přivezl bronz ze slopestylu, na U-rampě obsadil 8. místo.

MARTIN MIKYSKA NA REXLEX.CZ

Několikanásobný mistr ČR ve slopestylu a rampě Martin Mikyska, který v roce 2017 obhájil třetí místo na univerziádě a získal bronz v disciplíně Big air, absolvoval Fakultu financí a účetnictví na Vysoké škole ekonomické v Praze.

Martin Mikyska na internetu řeší celebrity

Se zpracováváním a úpravou fotek a videí Martin Mikyska alias Mikýř začal již za své sportovní kariéry, aby mu pomohly sehnat sponzory.

Videotvorbu na YouTube Martin Mikyska zahájil pořadem Mikýřův prkenný přehled, který měl podobný formát jako Mikýřova úžasná pouť internetem, vysílaná na Mall.tv, již i režíroval.

Velmi originální formou v něm Martin Mikyska rozebírá chování internetových celebrit. V krátkých epizodách svého pořadu popisuje největší fenomény současného českého internetu, a to stručně, chytře a s velmi osobitým humorem.

Kromě toho Martin Mikyska začal přispívá do pořadu Síťoviny a objevil se mj. v pořadech StandaShow, Real Talk, U Kulatého stolu, Babicova televize nebo Česko Standa show.

O MARTINU MIKYSKOVI ČTĚTE ZDE>>

V roce 2022 Martin Mikyska přijal nabídku moderovat ceny České hudební akademie Anděl.

 

Články o celebritě

Nejemotivnější díl Survivora: Konec zpěváka Sebastiana a nečekaný zvrat v duelu! Nejemotivnější díl Survivora: Konec zpěváka Sebastiana a nečekaný zvrat v duelu! Voyo uvedlo ve středu večer již 10. epizodu oblíbené reality show - a byl to tentokrát hodně velký n... číst článek
„Jsme idioti.“ Hvězda Survivoru varuje před mobily za volantem, hrozí pokuta až 3.500 Kč „Jsme idioti.“ Hvězda Survivoru varuje před mobily za volantem, hrozí pokuta až 3.500 Kč Na televizní obrazovce nyní Martin Mikyska alias Mikýř vystupuje v trosečnické reality show Survivor... číst článek
Survivor dál kosí celebrity: Vypadla krásná Prachařova ex! Survivor dál kosí celebrity: Vypadla krásná Prachařova ex! Novácká platforma Voyo uvedla večer 20. března již 8. epizodu reality show Survivor Česko & Slov... číst článek

Další Moderátoři

zobrazit profil Pavel Poulíček
Pavel Poulíček
zobrazit profil Světlana Zárubová-Witowská
Světlana Zárubová-Witowská
zobrazit profil Petr Jablonský
Petr Jablonský
zobrazit profil Marianna  Ďurianová
Marianna Ďurianová
zobrazit profil Eva Perkausová
Eva Perkausová
zobrazit profil Barbora Kroužková
Barbora Kroužková
zobrazit profil Karel Kopeček
Karel Kopeček
zobrazit profil Šárka Kubelková Volemanová
Šárka Kubelková Volemanová