Patrik Hezucký

Patrik Hezucký

Datum narození: 12. 1. 1969
Místo narození: Praha
Profese: moderátor, herec

Související celebrity

Životopis

Patrik Hezucký se proslavil především moderováním Ranní show Evropy 2, a to společně s Leošem Marešem. Úspěch měl i jeho pořad Mrázek, ústředna.

Už v osmi letech si Patrik Hezucký zahrál v televizních Bakalářích. Svou skutečnou kariéru ale začínal v televizním pořadu Eso, který začal moderovat roku 1994. V hudební branži se seznámil se svým budoucím kolegou Leošem Marešem.

Hezucký bodoval v Tenkrát na východě

Společně s Leošem Marešem Patrik Hezucký od roku 1997 moderuje rozhlasovou Ranní show na Evropě 2. V rádiu také vystupoval jako fiktivní postava pana Mrázka v pravidelném pořadu Mrázek, ústředna. Pod tímto jménem volal lidem a snažil se je vtipnou formou nachytat na žertovném příběhu.

Dalším úspěchem Patrika Hezuckého se stal televizní pořad Tenkrát na východě, v němž se snažil vtipně glosovat události socialistického Československa.

Patrik Hezucký si zahrál v Redakci

Objevuje i jako host v mnoha zábavných pořadech, jako jsou QI - na vše máme odpověď, Pekelná výzva, či v talk-show Zase pondělí! nebo Marta. Patrik Hezucký si zahrál třeba v seriálu Redakce a v romantickém hudebním snímku Muzzikanti.

V roce 2014 Patrik Hezucký spolu s Heidi Janků uváděl na TV Barrandov pořad Nikdo není perfektní.

O PATRIKOVI HEZUCKÉM ČTĚTE ZDE>>

Miluje Francii, kde žil a studoval. Vášní Patrika Hezuckého, který si potrpí na luxus, jsou rychlá auta. Může si to dovolit, za akci si neváhá říci i o 60 tisíc korun.

V květnu 2019 se Patrik Hezucký oženil se svou dlouholetou přítelkyní Nikolou. V prosinci téhož roku se jim narodil syn Oliver.

 

Články o celebritě

Patrik Hezucký: Business třída v patře letadla a plný bar alkoholu! Patrik Hezucký: Business třída v patře letadla a plný bar alkoholu! Moderátor Patrik Hezucký (55) si dopřál luxusní let do Asie. Koupil si business třídu, která se nach... číst článek
Česká verze Beverly Hills?! Hezucký, Vignerová i Decastelo zkouší hit internetu Česká verze Beverly Hills?! Hezucký, Vignerová i Decastelo zkouší hit internetu Podobně jako byla před časem hitem internetu aplikace Barbie, která vás proměnila v populární panenk... číst článek
Šéfka Petra Clinic přišla tragicky o manžela: Sebevražda krále plastických klinik! Šéfka Petra Clinic přišla tragicky o manžela: Sebevražda krále plastických klinik! Patřil mezi úspěšné podnikatele, pro mnohé byl právě on králem plastických klinik. Spolumajitel Petr... číst článek

Další Moderátoři

zobrazit profil Leoš Mareš
Leoš Mareš
zobrazit profil Oprah Winfrey
Oprah Winfrey
zobrazit profil Jasmina Alagič
Jasmina Alagič
zobrazit profil Michal Jančařík
Michal Jančařík
zobrazit profil Martin Pouva
Martin Pouva
zobrazit profil Petr Jablonský
Petr Jablonský
zobrazit profil Aleš Cibulka
Aleš Cibulka
zobrazit profil Pavlína Danková
Pavlína Danková