Daniela Písařovicová

Datum narození: 12. 12. 1978
Místo narození: Znojmo
Profese: moderátorka
Znamení: Střelec

Související celebrity

Životopis

Daniela Písařovicová se proslavila jako moderátorka hlavní relace Událostí na ČT1 a stala se Objevem roku za rok 2010. Účastnila se soutěže krásy Miss ČR.

Vystudovala Vysokou školu ekonomickou v Praze. Chvíli se Daniela Písařovicová snažila prosadit jako modelka a přihlásila se do soutěže Miss ČR. V posledním kole, před přímým přenosem, ale vypadla, zhroutila se a za dalších pár měsíců přibrala 25 kilo.

DANIELA PÍSAŘOVICOVÁ O ODCHODU Z ČT

Písařovicová nahradila Voldánovou

V roce 2004 Daniela Písařovicová nastoupila do redakce České televize, kde začala moderovat pořad Ekonomika ČT24, Interview ČT24 a ranní Studio 6 s kolegou Davidem Borkem.

V roce 2010 dostala Daniela Písařovicová významnou diváckou cenu TýTý v kategorii Objev roku.

Začátkem roku 2013 moderovala dvanáctý ročník knižní soutěže Magnesia litera. V červnu téhož roku se Daniele Písařovicové splnil sen každé moderátorky, když dostala místo v Událostech. Tím nahradila Jolanu Voldánovou, která po 18 letech dobrovolně skončila.

Roku 2021 se Daniela Písařovicová stala moderátorkou internetové televize DVTV.

O DANIELE PÍSAŘOVICOVÉ ČTĚTE ZDE>>

V roce 2011 začala Daniela Písařovicová randit s lamačem dívčích srdcí, hercem Lukášem Hejlíkem. Vydrželi spolu ale pouze rok, právě kvůli nedostatku času vzájemně se vídat se jejich vztah rozpadl.

V roce 2022 se objevily spekulace o vztahu Daniely Písařovicové s čerstvě rozvedeným Ondřejem Gregorem Brzobohatým, které se záhy potvrdily. V září 2023 se tajně vzali.

 

Články o celebritě

Ondřej Brzobohatý: Poprvé na veřejnosti jako Tiffany! I s převlečenou Danielou… Ondřej Brzobohatý: Poprvé na veřejnosti jako Tiffany! I s převlečenou Danielou… Tohle na premiéře Klece bláznů ve Švandově divadle opravdu nikdo nečekal! V publiku usedla i hvězda ... číst článek
Brzobohatý přiznal: Strach o zdraví mámy Gregorové (71)! Brzobohatý přiznal: Strach o zdraví mámy Gregorové (71)! Herečka Hana Gregorová (71) je nejstarší účastnicí slovenské taneční show, která už za několik dní o... číst článek
Gregorová ve slovenské Let´s Dance: Syn Ondřej přiznal obavy... Gregorová ve slovenské Let´s Dance: Syn Ondřej přiznal obavy... Nejstarší účastnicí slovenské taneční show Let´s Dance je Hana Gregorová (71). Její syn Ondřej Brzob... číst článek

Další Moderátoři

zobrazit profil Daniela Révai
Daniela Révai
zobrazit profil Eva Jurinová
Eva Jurinová
zobrazit profil Jakub Železný
Jakub Železný
zobrazit profil Eva Perkausová
Eva Perkausová
zobrazit profil Adela Vinczeová
Adela Vinczeová
zobrazit profil Alena Zárybnická
Alena Zárybnická
zobrazit profil Anna Wetlinská
Anna Wetlinská
zobrazit profil Michaela Jílková
Michaela Jílková