Ondřej Rychlý

Ondřej Rychlý

Datum narození: 31. 8. 1992
Místo narození: Praha
Profese: herec
Znamení: Panna

Související celebrity

Životopis

Herec Ondřej Rychlý je synem „komedianta“ Petra Rychlého. Společně si s otcem, známým bavičem, zahrál v novácké Ordinaci v růžové zahradě. No a koho ztvárnili? Otce a syna.

Ondřej Rychlý se narodil v herecké rodině, a tak není divu, že šel cestou svých rodičů. Ale on není jediný, kdo si z jejich příbuzných zahrál v Ordinačce, byla to i sestra Petra Rychlého, Renata Rychlá. Ta vystupovala pouze v několika epizodách, a to na rozdíl od Ondřeje Rchlého, který v Ordinaci v řůžové zahradě po boku svého otce strávil dva roky. Tolik prostoru, jako bavič Rychlý, jenž je v seriálu od počátku, dostal zatím jen málokdo.

ONDŘEJ RYCHLÝ ZASKAKOVAL ZA ŽILKOVOU

Ondřej Rychlý hrál i ve Vyprávěj

Herec Ondřej Rychlý se zúčastnil mnoha komparzů. První opravdový film, v kterém si měl možnost zahrát, byla pohádka O komickém učni a dceři cukráře (2007). Dále jej televizní diváci mohli vidět například v seriálech Vyprávěj (2009), Gympl s (r)učením omezeným (2012) či ve filmu V tichu (2014).

Studoval konzervatoř. Kromě školních představení si Ondřej Rychlý zahrál v Divadle Na prádle, Na Vinohradech a Na Fidlovačce. Na Vinohradech třeba v inscenaci Vstupte!

O ONDŘEJOVI RYCHLÉM ČTĚTE ZDE>>

Mezi záliby Ondřeje Rychlého patří vše, co je spjato s hudbou či filmem. Od mala se věnuje hře na klavír, ale problém mu nedělá ani hra na kytaru nebo na bicí.

V srpnu 2022 se Ondřej Rychlý oženil s hečkou Terezu Krippnerovou, s níž má dvě děti.

 

 

Další Herci

zobrazit profil Jiří Bilbo Reidinger
Jiří Bilbo Reidinger
zobrazit profil Colin Woodell
Colin Woodell
zobrazit profil Neve Campbell
Neve Campbell
zobrazit profil Jiří Racek
Jiří Racek
zobrazit profil Lauren Graham
Lauren Graham
zobrazit profil Richard Gere
Richard Gere
zobrazit profil Jana Pidrmanová
Jana Pidrmanová