Jaroslava Němcová

Datum narození: 27. 4. 1971
Profese: politička hnutí ANO 2011, ekonomka
Znamení: Býk

Související celebrity

Životopis

Politička hnutí ANO 2011 Jaroslava Němcová byla po volbách 2017 půl roku ministryní práce a sociálních věcí v první menšinové vládě Andreje Babiše.

Po střední ekonomické škole Jaroslava Němcová absolvovala Kyjevský institut národního hospodářství, Vysokou školu ekonomickou Bratislava a Prague international business school (MBA).

JAROSLAVA NĚMCOVÁ U PREZIDENTA ZEMANA

Vystřídala řadu pracovních pozic. Jaroslava Němcová působila jako burzovní makléřka, finanční ředitelka mj. společnosti Dermacol, náměstkyně v Ústřední vojenské nemocnici Praha, v Nemocnici na Homolce či jako pravá ruka vedoucího Úřadu vlády ČR.

S politikou Jaroslava Němcová začala hned na krajské úrovni. Ve volbách 2016 byla za hnutí ANO 2011, jehož členkou je od roku 2012, zvolena středočeskou zastupitelkou a též radní.

Po úspěchu hnutí v parlamentních volbách 2017 prezident Miloš Zeman  Jaroslavu Němcovou 13. prosince jmenoval ministryní práce a sociálních věcí v prvním menšinovém kabinetu Andreje Babiše. Ve funkci setrvala do června 2018.

Ve volbách 2020 Babišovo hnutí Jaroslavu Němcovou umístilo na 14. příčku své středočeské kandidátky. 

O JAROSLAVĚ NĚMCOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Jaroslava Němcová je vdaná.

VŠE O KRAJSKÝCH VOLBÁCH 2020 NAJDETE ZDE>>

 

 

Články o celebritě

„Raději 100 nových domovů.“ V debatě Blesku to vřelo kvůli rouškovnému i reformě důchodů „Raději 100 nových domovů.“ V debatě Blesku to vřelo kvůli rouškovnému i reformě důchodů Tématem, které v poslední době rezonovalo nejen politickou, ale také širokou veřejností, bylo tzv. r... číst článek
„Vláda tři měsíce spala! Lež!“ Hádka o zásoby roušek i peníze důchodcům v debatě Blesku „Vláda tři měsíce spala! Lež!“ Hádka o zásoby roušek i peníze důchodcům v debatě Blesku Předvolební debaty Blesk Zpráv jdou do finále. Jen několik dní před výběrem nových krajských zastupi... číst článek
Šokující honorář! Tolik vydělala Němcové BABIČKA Šokující honorář! Tolik vydělala Němcové BABIČKA Prožívala nejtěžší období svého života. Mimo smrt syna se Božena Němcová potýkala s nemocemi, chudob... číst článek

Další Politici

zobrazit profil Pavel Klíma
Pavel Klíma
zobrazit profil Martin Luther King
Martin Luther King
zobrazit profil Kristýna Zelienková
Kristýna Zelienková
zobrazit profil Petr Navrátil
Petr Navrátil
zobrazit profil Ondřej Benešík
Ondřej Benešík
zobrazit profil Jiří Zimola
Jiří Zimola
zobrazit profil Zdeněk Nytra
Zdeněk Nytra