Ta Thuy Dung

Přezdívka: Chili
Profese: finalistka soutěže MasterChef Česko 2020

Související celebrity

Životopis

Coby soutěžící se Ta Thuy Dung alias Chili v show TV Nova MasterChef Česko 2020 provařila do TOP 16. Z ní sice vypadla, ale do finálové sestavy se posléze vrátila.

Ta Thuy Dung má vietnamské kořeny, ale pochází z Příbrami. Její dětství bylo poznamenáno šikanou dětí na příbramském sídlišti, kde vyrůstala.

Exotická Ta Thuy Dung alias Chili kromě vaření, miluje zpěv a americký fotbal, který hraje závodně v týmu Prague Harpies. Její spoluhráči jí přišli fandit a ona se probojovala do finálové TOP 16 show MasterChef Česko 2020. Z ní jí však v díle vysílaném 18. března vyřadila nejhorší domácí raviola.

Podobně jako další soutěžící dostala Chili druhou šanci a do finálové sestavy se jí podařilo vrátit, a to stejně jako Evě Tomečkové a Pavlu Švecovi. Porotu „rozsekal“ její chips z hlívy ústřičné, který připravila tak, že byl k nerozeznání od křupavé anglické slaniny.

Snem Chili bylo otevřít si vlastní bistro, v němž by vařila pokrmy, kterým, jak sama říká, „přidává Chili faktor“. Tradiční asijská jídla totiž ozvláštňuje prvky zejména evropské kuchyně, čímž z nich vytváří něco neobvyklého.

Chili Ta Thuy se probojovala až mezi šestici finalistů. Z ní vypadla po souboji s Pavlínou Lubojatzky, jejíž boloňské ragů bylo podle mínění porotců „o kousíček lepší“.

Finalistka soutěže MasterChef Česko 2020 Chili přijala nabídku účinkovat v drsné reality show Survivor Česko & Slovensko 2022.

 

Další Ostatní

zobrazit profil Vojtěch Medlen
Vojtěch Medlen
zobrazit profil Jiří Čejka
Jiří Čejka
zobrazit profil James Newton Howard
James Newton Howard
zobrazit profil Marek Hilšer
Marek Hilšer
zobrazit profil Lubomír Kordač
Lubomír Kordač
zobrazit profil Jan Řehounek
Jan Řehounek
zobrazit profil Monika Babišová
Monika Babišová