Miloš Knor

Miloš Knor

Datum narození: 18. 12. 1967
Místo narození: České Budějovice
Profese: moderátor, producent, režisér, scenárista, komik, zemědělec
Znamení: Střelec

Související celebrity

Životopis

Miloš Knor, komik, moderátor, producent, režisér, scenárista a zemědělec, 28. října 2021 oznámil, že hodlá usilovat o Hrad. Mezi kandidáty do boje o prezidentský post ve volbách 2023 se nedostal.

Absolvoval Střední zemědělskou školu technickou v Českých Budějovicích. Posléze Miloš Knor, vlastním jménem Miloslav Knor, několik let pracoval v prodejně Mototechny, pak přešel do Uhelných skladů a od roku 1990 v rakouském Linci rozvážel nealkoholické nápoje.

MILOŠ KNOR - PRAVDA O JEHO "POPRVÉ"

Na televizní obrazovce Miloš Knor debutoval na HBO v pořadu Na stojáka (2007). Rok nato založil uměleckou agenturu KOMICI, jejíž premiérové představení KOMICI s.r.o. mohli diváci porvé vidět v lednu 2008 v Českých Budějovicích. V roce 2009 začal hrát své vlastní představení OneKnorShow.

Knor účinkoval v zábavných pořadech

Kromě toho Miloš Knor mj. moderoval se Zuzanou Bubílkovou komediální pořad Karneval na Barrandově, s Ivou Pazderkovou vyhlášení ankety Král bílé stopy 2009 a 2010, uváděl talk-show KnorTime, k němuž si i napsal scénář, účinkoval v zábavném Comedy Clubu nebo v soutěžním pořadu Tajemství těla. Spolupracoval na soutěži Česko Slovensko má talent.

Jako moderátor má Miloš Knor na svém kontě např. lékařské konference, maturitní plesy, firemní večírky či také pohřby. Umí to jak v češtině, tak v němčině.

Miloš Knor se proslavil i za koronaviru

Prosadil se i coby herec. Miloš Knor se objevil mj. v rodinné komedii Adílek na nervy (2017) nebo v seriálech Policie Modrava či Ohnivý kuře. Hlavní roli ztvárnil v road movie Komici s.r.o. The Tour (2017).

V říjnu 2020 na sebe Miloš Knor upozornil projevem na demonstraci proti koronavirovým opatřením vlády, ve kterém odmítl nošení roušek a zpochybnil výsledky testování.

Spolupracuje i s Českým rozhlasem, na jehož Dvojce promlouvá k posluchačům. Z těchto svých proslovů vytvořil knihu povídek, glos, vyprávění a postřehů s názvem Instant (2021).

Nebyl členem žádné politické strany

Dne 28. říjnu 2021 Miloš Knor, který nepůsobil v politice a nebyl členem žádné strany, oficiálně oznámil, že se rozhodl zabojovat o křeslo prezidenta České republiky ve volbách 2023. Se sběrem 50 tisíc podpisů potřebných pro kandidaturu začal již několik měsíců předtím.

Prvním popudem vydat se do boje o hlavu českého státu byla podle jeho slov skutečnost, že po „nás vláda šlape,“ a dodal: „Skáčou nám na záda a po krku.“ Chtěl využít možnosti říkat věci, které nikdo neříká. „Objíždím podpisová místa, tak vím, že všichni touží po změně,“ uvedl v prosinci 2021 pro Celebwiki neočkovaný, netestovaný a nerespirátovaný Miloš Knor.

Mezi kandidáty na skuečnou válku o Hrad se Miloš Knor neprobojoval.

O MILOŠI KNOROVI ČTĚTE ZDE>>

Ve volném čase Miloš Knor sportuje. Hraje hokej, tenis, golf nebo lyžuje. Ale také rád chodí do divala na operu či na balet.

S podnikatelkou Evou se oženil v roce 2015. V roce 2018 se jim narodila dcera Nina. Z prvního manželství má Miloš Knor syna Miloše (*1985) a dceru Moniku (*1987).

 

 

Další Umělci

zobrazit profil Petr Faltus
Petr Faltus
zobrazit profil Jana Sibera
Jana Sibera
zobrazit profil Marek Brodský
Marek Brodský
zobrazit profil Vladimír Renčín
Vladimír Renčín
zobrazit profil Marcela Karleszová
Marcela Karleszová
zobrazit profil Jana Jandová
Jana Jandová
zobrazit profil Štěpánka Pučálková
Štěpánka Pučálková
zobrazit profil Michal Šeba
Michal Šeba