Miroslav Hrabě

Datum narození: 6. 5. 1981
Místo narození: Znojmo
Profese: herec, moderátor, muzikálový zpěvák
Znamení: Býk

Související celebrity

Životopis

Herec Miroslav Hrabě se představil v jedné z hlavních rolí v muzikálu Touha a v pohádce Nejkrásnější hádanka. Nejvíce se zviditelnil vztahem s modelkou Miriam Bittóvou, která skončila v blázinci.

Po gymnáziu Miroslav Hrabě, který již v 15 letech založil kapelu, nastoupil do Městského divadla Cheb. Z něj odešel studovat na pražskou DAMU a poté dostal angažmá u Městských divadel pražských. Objevil se v jedné z hlavních rolí v muzikálu Touha. Diváci jej mohli vidět na scénách Divadla Radka Brzobohatého, Divadla Hybernia či Divadla Broadway.

MIROSLAV HRABĚ - ROZHOVOR NEJEN O HERECTVÍ 

Na televizní obrazovce se Miroslav Hrabě poprvé objevil roku 2003, a to v inscenacích PF 77 a Malovaný děti. Zahrál si v řadě seriálů např.: Světla pasáže, Ordinace v růžové zahradě, Pojišťovna štěstí, Expozituza, Cesty domů, Ohnivý kuře. Větší roli, učitele tělocviku, ztvárnil v Gymplu s (r)učením omezeným, kde dostal příležitost se předvést v několika dílech.

Na stříbrném plátně se prvně mihl v krimi snímku Bolero (2004), ztvárnění skutečné události - pátrání po vrazích studentky -, kde se Miroslav Hrabě na place potkal se zkušenými matadory, jakými již tehdy byli Martin Stropnický, Jiří Bartoška, Jan Kačer či Marta VančurováVětší hereckou příležitost Miroslav Hrabě dostal od Zdeňka Trošky v jeho filmové pohádce Nejkrásnější hádanka (2008), kde ztvárnil vojáka Ondru zamilovaného do princezny Rozmarýnky.

O MIROSLAVU HRABĚTI ČTĚTE ZDE>>

V médiích se herec, moderátor a muzikálový zpěvák Miroslav Hrabě nejvíce zviditelnil svým vztahem s kontroverzní modelkou s arabskými kořeny Miriam Bittóvou, která opakovaně skončila v psychiatrické léčebně. Herec je milovníkem jízdy na motorce a adrenalinových sportů, jako jsou potápění, horolezectví a rafting.

V létě 2018 se Miroslav Hrabě po tříletém vztahu oženil se svou přítelkyní Terezou.

 

Další Herci

zobrazit profil Rachel Weisz
Rachel Weisz
zobrazit profil Kamila Magálová
Kamila Magálová
zobrazit profil Jakub Zedníček
Jakub Zedníček
zobrazit profil Aneta Vrzalová
Aneta Vrzalová
zobrazit profil Michael Nyqvist
Michael Nyqvist
zobrazit profil Šimon Bilina
Šimon Bilina
zobrazit profil Václav Jílek
Václav Jílek