Sylvie Navarová

Sylvie Navarová

Datum narození: 26. 9. 1975
Profese: psycholožka, psychoterapeutka, supervizorka, koučka
Znamení: Váhy

Související celebrity

Životopis

Psycholožka Sylvie Navarová přijala roku 2021 nabídku účastnit se unikátního projektu Psychoporadna Blesku!, odstartovaného rok po začátku koronavirové pandemie.

Mezi služby, které Sylvie Navarová nabízí, mj. patří psychologické poradenství a psychoterapie, hypnoterapie, mentální koučink sportovců, diagnostika a kariérové poradenství, kurzy pro pomáhající profesionály, kurzy pro firmy (koučování, sebepoznání, stress managementu, řešení konfliktů atd.)

Kromě toho Sylvie Navarová vede svépomocné a podpůrné skupiny, např. rodičů dětí s ADHD, skupiny zaměřené na snižování nadváhy nebo skupiny neplodných párů. S kolegyní Janou Zouharovou vytváří pomůcky pro pomáhající profesionály, jako jsou karty pro psychoterapeuty.

Externě spolupracuje s tiskem. Sylvie Navarová vede Školu manažerského rozvoje. V roce 2016 se stala předsedkyní spolku CETERAS - Centrum terapeutických služeb. Je autorkou publikace Rozvoj kariérového poradce (2019) a spoluautorkou dalších knih.

V roce 2021 Sylvie Navarová - podobně jako další odborníci, např. Dominika Čechová, Ondřej Trojan, Katarína Szabados, Václav Mertin, Petr Kačena a Michal Miovský - přijala nabídku účastnit se unikátního projektu Psychoporadna Blesku!, odstartovaného rok po začátku koronavirové pandemie.

 

Další Osobnosti

zobrazit profil Kristýna Coufalová
Kristýna Coufalová
zobrazit profil Edgar Allan Poe
Edgar Allan Poe
zobrazit profil Lolo Ta Bella (Gabriel Jiráčková)
Lolo Ta Bella (Gabriel Jiráčková)
zobrazit profil Daniela Šinkorová
Daniela Šinkorová
zobrazit profil Vladimír Zlínský
Vladimír Zlínský
zobrazit profil David Šín
David Šín
zobrazit profil Henry Cavill
Henry Cavill
zobrazit profil Ondřej Höppner
Ondřej Höppner