Rebeka Poláková

Rebeka Poláková

Datum narození: 10. 1. 1986
Místo narození: Bratislava, Československo
Profese: herečka

Související celebrity

Životopis

Slovenská herečka Rebeka Poláková mohla českých divákům utkvět v paměti v tragikomedii Poločas rozpadu či v seriálu Kriminálka Staré Město a Kriminálka Staré Město 2.

Slovenská tragikomedie Polčas rozpadu (2007) byla prvním filmem, v němž se půvabná Rebeka Poláková objevila. Úspěch slavila i v českých kinech, a to nejen proto, že ústřední ženské postavy ztvárnily Klára Pollertová-Trojanová, Iva Janžurová a Táňa Pauhofová. Do svého seriálu si Rebeku Polákovou vybrali tvůrci česko-slovenského seriálu Kriminálka Staré Město a Kriminálka Staré Město 2, kde hlavní role ztvárnili velmi populární slovenská herečka Zuzana Fialová a její čeští kolegové Jiří Langmajer, Saša Rašilov, Miroslav Donutil a Simona Postlerová.

Ve své vlasti se Rebeka Poláková objevila v řadě filmů a seriálů, např. v krimi sérii Za sklem, kde ztvárnila jednu z klíčových rolí a kam byla přizvána česká star Jiří Bartoška. Hlavní role se Rebeka Poláková dočkala v dramatu Únos, v němž herec Juraj Hrčka vystupuje zcela nahý.

Rebeka Poláková působí také v divadle. Jmenujme např. slovenskou scénu Divadlo Aréna, kde hraje společně se Soňou Norisovou ve hře Patricka Marbera Closer (Na dotyk) o podobách lásky, touhy a zrady.

 

Další Herci

zobrazit profil Jan Skopeček
Jan Skopeček
zobrazit profil Kim Kardashian
Kim Kardashian
zobrazit profil Michael Douglas
Michael Douglas
zobrazit profil Stefanie Reinsperger
Stefanie Reinsperger
zobrazit profil Karel Ondrka
Karel Ondrka
zobrazit profil Ondřej Kubina
Ondřej Kubina
zobrazit profil Klára Doležalová
Klára Doležalová
zobrazit profil Eva Vejmělková
Eva Vejmělková