Zuzana Šulajová

Datum narození: 14. 7. 1978
Místo narození: Martin, Slovensko
Profese: herečka
Znamení: Rak

Související celebrity

Životopis

Herečka Zuzana Šujlajová, partnerka Jana Révaie, kolegy a tanečníka, se v Česku proslavila hlavní rolí v komedii Příběhy obyčejného šílenství.

Slovenská herečka Zuzana Šulajová v Bratislavě a v Praze vystudovala fotografii, již zůstala věrná. Fotí nejraději módu, portréty a film.

Před kamerou se Zuzana Šulajová poprvé objevila už v sedmi letech. Ztvárnila tehdy dceru Jany Brejchové v psychologickém dramatu Tichá radost. Následovala Zpráva o putování studentů Petra a Jakuba nebo snímek O dvě slabiky pozadu, který režírovala její sestra Katarína. Za hlavní roli v poetické Zahradě získala Zuzana Šulajová ocenění na filmovém festivalu v běloruském Minsku. V Česku se nejvíce proslavila hlavní rolí v koprodukční dramatické komedii Petra Zelenk Příběhy obyčejného šílenství. Na place se potkala s Ivanem Trojanem, Miroslavem Krobotem, Karlem Heřmánkem, Jiřím Bartoškou či Zuzanou Bydžovskou.

INFORMACE O HEREČCE ČTĚTE ZDE

S Janem Révaiem, který byl předtím ženatý s reportérkou a moderátorkou Danielou, rozenou Urbanovou, se do sebe zamilovali v Divadle Radka Brzobohatého. V roce 2011 se jim narodil syn Jakub. 

 

Další Herci

zobrazit profil Claudia Cardinale
Claudia Cardinale
zobrazit profil Eliška Křenková
Eliška Křenková
zobrazit profil Skylar Gaertner
Skylar Gaertner
zobrazit profil Jitka Sedláčková
Jitka Sedláčková
zobrazit profil Barbora Černá
Barbora Černá
zobrazit profil Tereza Kostková
Tereza Kostková
zobrazit profil Pavel Skřípal
Pavel Skřípal