Ján Jackuliak

Datum narození: 10. 7. 1978
Místo narození: Lučenec, Slovensko
Profese: herec
Znamení: Rak

Související celebrity

Životopis

Slovenský herec Ján Jackuliak, který se v Česku osvědčil v seriálu ČT Vyprávěj, zamířil do Ordinace v růžové zahradě 2 TV Nova.

Divadelního a filmového slovenského herce Jána Jackuliaka do Ordinace v růžové zahradě 2 nalákala jeho tamní kolegyně, která v kamenické nemocnici měla již významné posty, konkrétně doktorka Zdena Suchá v podání stále atraktivní Dany Morávkové.

JÁN JACKULIAK A ZAMILOVANÁ DANA MORÁVKOVÁ

Ján Jackuliak vystudoval konzervatoř v Košicích, odkud neměl daleko do angažmá v Státním divadle Košice. Posléze však přesídlil do Brna, kde absolvoval JAMU (vystudoval obor Muzikálové herectví). Účinkoval v Městském divadle Brno v Národním divadle Brno a v Malém Divadle Komedie. Ve všech souborech se objevil v řadě inscenací. Jmenujme například West Side Story, Evita, Čarodějky z Eastwicku, Jesus Christ Superstar, Sněhurka a sedm trpaslíků, Cikáni jdou do nebe, Hair, Ideální manžel, Romeo a Julie či Deset malých černoušků.

V televizní tvorbě se Ján Jackuliak zabydlel v Česku už v roce 2005, kdy se datuje natáčení Ulice a Četnických humoresek. V seriálech ČR se zabydlel. Jmenujme: Vyprávěj (Roman Vojtek, Andrea Kerestešová, Veronika Freimanová a Svatopluk Skopal v hlavních rolích), Kriminálka Staré Město 1 a 2 či Atentát, v němž ústřední postavy ztvárnili Jan Kraus, Hana Vagnerová a Robert Jašków. Ani ve své vlasti nemá Ján Jackuliak špatnou pověst - jednu ze stěžejních rolí ztvárnil společně s Vladimírem Dlouhým ve slovenském dramatu Kandidát (2013). Objevil se i v několika tamních seriálech.

O JÁNU JACKULIAKOVI ČTĚTE ZDE>>

Soukromý život Jána Jackuliaka je podobně bohatý, jako jeho kariéra. Střídá Češky a Slovenky. Jeho přítelkyní pět let byla sexy česká herečka Jitka Čvančarová. Posléze charizmatický Slovák do manželství poprvé vstoupil s jmenovkyní předchozí lásky, tedy Češkou Jitkou. Vztah se však nevydařil, tak hledal dál. Do cesty mu vstoupila pohledná Slovenka Barbora, jíž podruhé v životě řekl své ano. Jeho vyvolená nebyla nadšená s publicity, tak se svatba konala v utajení.

Ján Jackuliak byl už i v blázinci.

 

Články o celebritě

Seriál To se vysvětlí, soudruzi! je inspirován skutečností: Zázraky i příšery Seriál To se vysvětlí, soudruzi! je inspirován skutečností: Zázraky i příšery Tak tohle tady ještě nebylo! Herci Jiří Macháček (56) a Ján Jackuliak (44) začali natáčet osmidílnou... číst článek
Ján Jackuliak, co v Ordinaci mlátil Morávkovou: Dostal jsem od producentů STOP! Ján Jackuliak, co v Ordinaci mlátil Morávkovou: Dostal jsem od producentů STOP! První manželství mu bohužel nevyšlo, životní partnerku našel Ján Jackuliak (44) až ve své druhé ženě... číst článek
Premiéra filmu Zatmění: Hlavní hvězda Štáfek nedorazil! Proč? Premiéra filmu Zatmění: Hlavní hvězda Štáfek nedorazil! Proč? Do kin vstoupil komediální thriller Zatmění v hlavní roli s Jakubem Štáfkem (32), který ale na premi... číst článek

Další Herci

zobrazit profil Ashton Kutcher
Ashton Kutcher
zobrazit profil Alexej Pyško
Alexej Pyško
zobrazit profil Ruth Gemmell
Ruth Gemmell
zobrazit profil Pavlína Filipovská
Pavlína Filipovská
zobrazit profil Ondřej Havel
Ondřej Havel