Johan Mádr

Datum narození: 31. 7. 1994
Místo narození: Opočno
Profese: herec
Znamení: Lev

Související celebrity

Životopis

Johan Mádr, který na sebe upozornil rolí grázlíka a potížisty Richarda v seriálu Ulice, jehož tvůrci nechali tragicky zemřít, se prosadil i jako moderátor.

Premiéru na televizní obrazovce si Johan Mádr odbyl rolí studenta v seriálu České televize Vyprávěj. Objevil se v jedné z epizod komediální fantasy série Radka Bajgara o soudobých vodnících mezi lidmi Neviditelní (2014) s Jiřím Langmajerem, Jiřím Bartoškou, Luďkem Sobotou a Simonou Babčákovou v hlavích rolích.

JOHAN MÁDR ZEMI KONTEJNERY

Do povědomí diváků se Johan Mádr dostal díky seriálu Ulice TV Nova, v němž si zahrál drsňáka, frajírka a hajzlíka Richarda Webera, jemuž se stala osudným láska k Rozině Maléřové v podání Anny Kadeřávkové v kombinaci s alkoholem. Zahynul poté, co opilý sedl za volant a nezvládl řízení.

Své moderátorské schopnosti si Johan Mádr poprvé vyzkoušel v Óčko TV v hudební talk-show MIXXXER (2012), dále pak ve Fajn rádiu a ve Snídani s Novou.

O JOHANU MÁDROVI ČTĚTE ZDE

Mezi koníčky Johana Mádra patří florbal, v němž se uplatnil v FBC Dobruška.

S Annou Kadeřávkovou měl Johan Mádr v reálu daleko více štěstí, než jeho postava v Ulici. Pohledný pár spolu vytvořili koncem roku 2015. Rozešli se po 2,5 letech v létě 2018.

V listopadu 2023 přinesla média zprávu, že Johan Mádr chodí s tanečnicí  Adrianou Maškovou.

 

Články o celebritě

Kadeřávková ve svatebních šatech všem zamotala hlavu: Řekli jsme si ano! Ale... Kadeřávková ve svatebních šatech všem zamotala hlavu: Řekli jsme si ano! Ale... Tak teď všem fanouškům pořádně zamotala hlavy! Herečka Anna Kadeřávková (25), kterou si diváci pamat... číst článek
Další zvraty na Nově: PARTYŠOVÁ KÁPLA BOŽSKOU Další zvraty na Nově: PARTYŠOVÁ KÁPLA BOŽSKOU Oblíbená dvojice Nikola Čechová (31) a Milan Peroutka (31) jsou pryč sotva chvíli a Nova už chystá d... číst článek
Nova představila nový tým Snídaně s Novou: Dvě nové tváře i matadoři Kloubková, Svoboda a Kopeček Nova představila nový tým Snídaně s Novou: Dvě nové tváře i matadoři Kloubková, Svoboda a Kopeček Nova pokračuje ve změnách v rámci zpravodajství a publicistiky. Diváci Snídaně s Novou se mohou těši... číst článek

Další Herci

zobrazit profil Jiří Michný
Jiří Michný
zobrazit profil Klára Issová
Klára Issová
zobrazit profil Klára Oltová
Klára Oltová
zobrazit profil Milan Šimáček
Milan Šimáček
zobrazit profil Edoardo Costa
Edoardo Costa
zobrazit profil Marie Drahokoupilová
Marie Drahokoupilová
zobrazit profil Alena Doláková
Alena Doláková