Eva Tomečková

Eva Tomečková

Profese: osobní bankéřka, soutěžící pořadu MasterChef Česko 2020

Související celebrity

Životopis

Osobní bankéřka Eva Tomečková se probojovala do TOP 16 gastronomické soutěže MasterChef Česko 2020. Vyvařila si zástěru se jménem Evi.

Pyšná maminka Eva Tomečková, která pochází z obce Smilovice u Třince, se nebojí výzev. Jako malá chtěla být herečkou, zpěvačkou nebo moderátorkou. Nyní se stalo jejím cílem být především dobrou mámou a také uznávanou kuchařkou. Vaření je její zálibou již od deseti let.

EVA TOMEČKOVÁ - KDO ZÍSKAL TITUL MASTERCHEF 2020?

Úspěch v pořadu MasterChef Česko, který TV Nova vysílá od února 2020, by Evě Tomečkové pomohl splnit její sen, a to organizování společenských akcí, kde by nechybělo skvělé jídlo. Kromě toho by ráda podpořila podniky v kraji, v němž žije, a také si nějaký malý sama otevřela.

V soutěži se Eva Tomečková předvedla knedlíky s domácím uzeným a se zelím. Porotu ve složení Přemek Forejt, Radek Kašpárek a Jan Punčochář přesvědčila o tom, že poctivá česká kuchyně může být špičková, je chyba ji podceňovat a upřednostňovat před ní kdejaké kulinářské speciality. Dostala zástěru se jménem Evi.

Eva Tomečková byla ze soutěže vyřazena po kole štěstí, kde si vytočila baby kuře. Opustila tak finálovou desítku. Ale vrátila se. A to poté, co se předvedla se svým castingovým chodem, který dokonale vytunila.

 

 

Další Ostatní

zobrazit profil Eva Lilian Vlachová
Eva Lilian Vlachová
zobrazit profil Jakub Kaifosz
Jakub Kaifosz
zobrazit profil Jiří Mihola
Jiří Mihola
zobrazit profil Adam Kalous
Adam Kalous
zobrazit profil Miroslav Tancoš
Miroslav Tancoš
zobrazit profil Jiří Bláha
Jiří Bláha
zobrazit profil Lukáš Pavlík
Lukáš Pavlík
zobrazit profil Věra Jordánová
Věra Jordánová