Barbora Černá

Barbora Černá

Datum narození: 17. 12. 1995
Místo narození: Lovosice
Profese: herečka
Znamení: Střelec

Související celebrity

Životopis

Herečka Barbora Černá a její dvojče Lucie se showbyznysem začaly v jedenácti letech. Spolu se objevily v reklamě na mobilního operátora, v níž si zahrály po boku Brada Pitta.

Talentovaná Barbora Černá se společně se sestrou Lucií ve filmovém průmyslu objevily šťastnou náhodou. Na základní škole dostaly pozvánku na casting na zahraniční reklamu na mobilního operátora. A posléze si v ní zahrály společně s Bradem Pittem.

Kromě dalších reklam se Barbora Černá předvedla  v TV pořadu pro děti KiWi Junior (2011), který moderovala s Matyášem Valentou a Annou Slováčkovou. O dva roky později se půvabná brunetka objevila hned v několika menších rolích, a to ve filmech Něžné vlny a Kameňák 4 či v seriálech Gympl s ručením omezeným a Bez hranic, francouzsko-německé detektivce, kde z českých herců dostali roli Klára Issová, Anna Stropnická či Karel Roden.

Barbora Černá společně se svou sestrou Lucií účinkovaly ve videoklipech Adama Mišíka Já nechci víc a Vojtěcha Dyka Kniha knih, jehož cílem bylo přimět děti, aby četly.

Kromě hraní Barbora Černá, která se dala na studium žurnalistiky, zpívá, tančí, hraje na klavír, příčnou flétnu a bubny.

 

Další Herci

zobrazit profil Abby Elliott
Abby Elliott
zobrazit profil Zdeněk  Žák
Zdeněk Žák
zobrazit profil Jennifer Lopez
Jennifer Lopez
zobrazit profil Jiří Hrzán
Jiří Hrzán
zobrazit profil Roman Mrázik
Roman Mrázik
zobrazit profil Ladislav Trojan
Ladislav Trojan
zobrazit profil Charlie Sheen
Charlie Sheen