Kristýna Leichtová

Datum narození: 14. 8. 1985
Místo narození: Plzeň
Výška: 165 cm
Profese: herečka
Znamení: Lev

Související celebrity

Životopis

Herečka Kristýna Leichtová, populární kráska českého filmu a televize, je známá především ze seriálů, jako jsou Comeback, Gympl či Ohnivý kuře.

Kristýna Leichtová zkušenosti nabyté na Pražské konzervatoři pilovala na DAMU. Prošla se na prknech Národního divadla, Divadla Na zábradlí nebo v divadle Strašnickém. Předvedla se v dramatech Prvotřídní ženy, Gazdina roba i v muzikálech Obraz Doriana Graye a Němcová!.

LEICHTOVÁ OVLÁDLA ANKETU O NEJKRÁSNĚJŠÍ PRSA

Před kamerou se Kristýna Leichtová poprvé objevila v hororovém Hostelu, pak i v komediích Žralok v hlavě a Účastníci zájezdu. Od roku 2008 rozesmává diváky v sitcomu Comeback. Neminuly ji ani seriály Dokonalý svět, Gympl s (r)učením omezeným nebo drama Bastardi.

Kristýna Leichtová také hraje v muzikálech, například v Obrazu Doriana Graye, který uvedlo divadlo Ta Fantastika. Plzeňské krásce nedělá problém nahota. Právě ve zmíněném muzikálu se Kristýna Leichtová objevila i v nahé scéně, kdy její tělo halí jen kalhotky a barva, kterou je pomalovaná. Ostatně i ve filmu Účastníci zájezdu předvedla, že nemá problém ukázat své půvaby, když si sundala horní díl plavek.

Kristýna Leichtová by také chtěla založit organizaci starající se o oběti sexuálního zneužívání. Sama má totiž takovou děsivou zkušenost z mládí. Byla znásilněna v pouhých dvanácti letech.

O KRISTÝNĚ LEICHTOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Sedm let chodil s Kristýnou Leichtovou herec Štěpán Benoni. Její srdce získal i hudební talent Lukáš Kantor. V roce 2011 se zamilovala do spolužáka z DAMU Filipa Kaňkovského.

S režisérem a hercem Vojtěchem Štěpánkem počala svého prvního potomka. Dceru Dorotku Kristýna Leichtová porodila v srpnu 2018. V červnu 2020 se páru narodila druhá dcera, která dostala jméno Rozárka.

 

Články o celebritě

Ina T. si posvítila na jarní modely: Atak barev! Pozor na doplňky Ina T. si posvítila na jarní modely: Atak barev! Pozor na doplňky Tendenční halení se do tmavých barev, jež provázelo zimní sezonu, konečně střídá atak výrazných odst... číst článek
Kristýna Leichtová přiznala: Krize s partnerem! Kristýna Leichtová přiznala: Krize s partnerem! Herečka Kristýna Leichtová (38), známá svou rolí v oblíbeném sitcomu Comeback, se otevřeně vyjádřila... číst článek
Slavné tváře Novy před lety a dnes: Severa k nepoznání, sexy Adámková i sporťák Poulíček! Slavné tváře Novy před lety a dnes: Severa k nepoznání, sexy Adámková i sporťák Poulíček! Televizní stanice Nova je už po 30 let od svého založení úspěšným televizním kanálem. Takové kulaté ... číst článek

Další Herci

zobrazit profil Diana Lee Inosanto
Diana Lee Inosanto
zobrazit profil Marie Drahokoupilová
Marie Drahokoupilová
zobrazit profil Jiří Vyorálek
Jiří Vyorálek
zobrazit profil George Clooney
George Clooney
zobrazit profil Jessica Chastain
Jessica Chastain
zobrazit profil Rachel Weisz
Rachel Weisz
zobrazit profil James McAvoy
James McAvoy
zobrazit profil Kate Winslet
Kate Winslet