Marek Dědík

Datum narození: 6. 4. 1983
Profese: tanečník
Znamení: Beran

Související celebrity

Životopis

Tanečník Marek Dědík do soutěže ČT StarDance v roce 2015 vyvedl herečku Jitku Schneiderovou. Přestože byli nejlepším párem - alespoň podle poroty - diváci dali přednost jiné dvojici.

Mistr České republiky i Slovenska v latinskoamerických tancích Marek Dědík tančil v soutěži StarDance již v roce 2010. Jeho partnerkou byla herečka Veronika Žilková, s níž vypadli hned v prvním kole.

MAREK DĚDÍK - LÍBAČKA S CHLAPEM

V sedmé řadě této oblíbené taneční soutěže ČT Marek Dědík zkusil štěstí s herečkou Jitkou Schneiderovou. Měli skvěle našlápnuto na vítězství. Porotci se dokonce sázeli o to, co udělají, jestli se tento pár neprobojuje do finále. Jejich výkony hodnotili nejvýše ze všech. Avšak divácká obec si více oblíbila jinou dvojici - herečku a blogerku Marii Doležalovou a tanečníka a choreografa Marka Zelinku. A tak výtečný tanečník, pohledný Marek Dědík, opět nedosáhl na vrchol televizní estrády, moderované hereci Terezou KostkovouMarkem Ebenem.

V roce 2016 byla taneční partnerkou Marka Dědíka známá cvičitelka Olga Šípková. Vypadli ve čtvrtém kole.

Tanečník Marek Dědík novinářům přiznal, že tanec je jeho drogou: „Je to můj celý život od dvanácti let. A účinky této drogy stále přetrvávají.“ V pořadu StarDance vystupuje rád. „Je velkou propagací našeho umění, toho, co děláme pro veřejnost. To je skvělé a děkujeme za tento pořad!" řekl v médiích.

MAREK DĚDÍK PRO BLESK

Přítelkyně Marka Dědíka Tereza i přesto, že byl její partner při a po StarDance 2015 „viděn“, jak s jinými ženami, tak s mužem, ho nezavrhla. „Zatím bydlíme v pronájmu, ale chceme si pořídit byt. Rozhlížíme se a hledáme. Co se týče vkusu, naprosto se shodneme. Stačí, abychom do nějakého bytu vešli, podívali se na sebe, a víme,“ promluvil Marek Dědík krátce po StarDance 2015 o jejich naprosté sehranosti s tehdy ještě přítelkyní, krásnou blondýnou Terezou Stařičnou. 

V deváté sérii StarDance, tedy v roce 2018, se Marek Dědík do finále protančil s herečkou Pavlou Tomicovou. Porazili je herec Jiří Dvořák s tanečnicí Lenkou Norou Návorkovou.

V prosinci 2021, v 11. řadě soutěže StarDanceMarek Dědík skončil s farářkou Martinou Viktorií Kopeckou na druhém místě.

Kromě práce s hvězdami se Marek Dědík věnuje škole, kde vyučuje laninskoamerické tance pro ženy, vede pohybové kurzy pro děti a společně s kolegyní pořádá taneční pro dospělé.

O MARKU DĚDÍKOVI ČTĚTE ZDE>>

Marek Dědík a Tereza Stařičná se vzali v roce 2018. Mají dva syny. 

 

 

Články o celebritě

Pozadí náhlého konce Tomicové v Zoo: Strašně ji to bolí Pozadí náhlého konce Tomicové v Zoo: Strašně ji to bolí Ještě to nepřebolelo. Pavla Tomicová (61) musela před týdnem náhle zrušit natáčení seriálu ZOO na Pr... číst článek
Jan Bendig proti bratrovi Marsellovi: Je tady další souboj v Blesk Celebrity kvízu! Jan Bendig proti bratrovi Marsellovi: Je tady další souboj v Blesk Celebrity kvízu! Baví vás svět celebrit? Rádi si o svých hvězdách čtete v tištěném Blesku nebo na webu Blesk.cz? Teď ... číst článek
Začíná exkluzivní pořad Blesk Celebrity kvíz! Čtěte o slavných a získejte za to peníze! Začíná exkluzivní pořad Blesk Celebrity kvíz! Čtěte o slavných a získejte za to peníze! Baví vás svět celebrit? Rádi si o svých hvězdách čtete v tištěném Blesku nebo na webu Blesk.cz? Teď ... číst článek

Další Umělci

zobrazit profil Vojtěch Kokeš
Vojtěch Kokeš
zobrazit profil Renáta Suchánková
Renáta Suchánková
zobrazit profil Adéla Šeďová
Adéla Šeďová
zobrazit profil Andrea Třeštiková
Andrea Třeštiková
zobrazit profil Marek Epstein
Marek Epstein
zobrazit profil Lenka Bílková
Lenka Bílková
zobrazit profil Jef Kratochvil
Jef Kratochvil
zobrazit profil Vojtěch Mašek
Vojtěch Mašek